“Birleşik Rusya” halk programına göre bu yıl İvanovo bölgesindeki 15 sağlık kurumunda büyük onarımlar başlayacak

“Birleşik Rusya” halk programına göre bu yıl İvanovo bölgesindeki 15 sağlık kurumunda büyük onarımlar başlayacak

GÜNCEL 

“Birleşik Rusya” halk programına göre bu yıl İvanovo bölgesindeki 15 sağlık kurumunda büyük onarımlar başlayacak

2024,

Yenileme yapılması planlanan tüm tesislerin sözleşmeleri halihazırda imzalanmıştır.
Ivanovo şehrindeki 5. klinikte, Navolokskaya kliniğinde ve Kineshma Merkez Bölge Hastanesi Yuryevets şubesinin kliniğinde onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yedi FAP’da da onarım yapılması planlanıyor: Zavolzhsky bölgesinin Kolshevo ve Novlyanskoye köylerinde, Pestyakovsky bölgesinin Demidovo’sunda, Yuzhsky bölgesinin Novoklyazminskoye’sinde, Ilyinsky bölgesinin Nazherovo’sunda, Komsomolsky bölgesinin Butovo köylerinde ve Rusya’nın Rusinovskaya köylerinde. Lukhsky bölgesi.

Buna ek olarak, Nerl tıbbi poliklinik ve dört pratisyen hekim bölümünde büyük onarımlar gerçekleştirilecek: Kineshma bölgesi Lugovoe köyü, Zarechny köyleri, Zavolzhsky bölgesi, Segot, Puchezhsky bölgesi ve Afanasyevsky, Shuisky bölgesi.

Onarım çalışmalarının kalitesi ve zamanlaması “parti inişinin” kontrolü altında olacaktır. Birleşik Rusya grubunun her düzeydeki milletvekilleri, aktivistler, bölge sakinleri ve müteahhit temsilcileriyle birlikte büyük onarımların uygulanmasını izleyecek.

Ayrıca mobil kompleksler uzak yerleşim yerlerinde faaliyetlerine devam ediyor. Şu anda Lukh köyünün sakinleri, Merkezi Bölge Hastanesi temelinde mobil tedavi ve önleyici modül “Diş Hekimliği” nin faaliyet gösterdiği uzmanlardan danışmanlık alabiliyor. Kompleksin duvarları içerisinde her gün yaklaşık 20 kişi incelenebiliyor.

Temel sağlık hizmetlerini modernleştirme programının 2021 yılında ulusal “Sağlık Hizmeti” projesi kapsamında başlatıldığını hatırlatalım. Bu süre zarfında Ivanovo bölgesinde 50’den fazla sağlık kuruluşunun onarımı yapıldı. Ayrıca sağlık kurumlarına 900’ün üzerinde ekipman satın alındı.

#Ivanovo bölgesi
#bölgeler
#revizyon
#birinci basamak sağlık hizmeti
#modernizasyon
#halkın programı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/po-narodnoj-programme-edinoj-rossii-v-15-meduchrezhdeniyah-ivanovskoj-oblasti-v-etom-godu-nachnutsya-kapitalnye-remonty

 

Related posts

Leave a Comment